Виноробня з Обухівського району отримала органічний сертифікат
Джерело: agroportal.ua
Процес сертифікації тривав три роки. Співвласник і винороб компанії Ігор Петренко зазначив, що це був складний шлях, який вимагав ретельного вивчення та дослідження.
Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3
- В Обухівському районі вирощують виноград для унікального українського вина
- Обухівщина стає новим виноробним регіоном України завдяки ентузіастам
- Зимові гастровраження на виноробні Biologist: затишок і витонченість
Сертифікат Organic Standard підтверджує, що виноградники Biologist вирощуються з дотриманням екологічних принципів, без використання хімічних добрив та пестицидів.
«Це може здаватись дивним – піклуватись про землю й виноградники під час страшної війни. Але ми вважаємо, що це дуже важливо. Для нас органічний сертифікат – це ще один крок до досконалості», – прокоментував Ігор Петренко.
Вина, вироблені з органічного винограду Biologist на Київщині, представлені у колекції «Першотвір».
Джерело: https://obukhiv.info/news/vinorobnya-z-obukhivskogo-raionu-otrimala-organichnii-sertifikat/