Секрет кольору сиру «Ранковий»: морквяний бета-каротин
Джерело: Доообра Ферма, с. Івки, Обухівський район
Бета-каротин не лише додає сиру приємного жовтого кольору, а й робить його легко впізнаваним серед інших сортів. Завдяки цьому «Ранковий» отримує свою унікальність і стає прикрасою будь-якого столу.
Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3
- Сири з Обухівського району увійшли до трійки найкращих на World Cheese Awards 2024
- Смак, народжений у Франції, створений в Обухівському районі – Шевр «Шедевр»
- Богуславська ферма отримала нагороди на сирному фестивалі
Яскравий вигляд і традиційний смак — те, що робить сир «Ранковий» незамінним вибором для гурманів. Скуштуйте, і ви точно не переплутаєте його з жодним іншим сиром!
Джерело: https://obukhiv.info/news/sekret-koloru-siru-rankovii-morkvyanii-beta-karotin/