Крафтова пекарня на Обухівщині випікає 300 буханок на день
Про це йдеться в огляді УП “Хліб з місця сили. Історія крафтової пекарні, що відкрилася на другий день великої війни”, передають Хроніки Обухова.
Випікання хліба почалося на другий день війни – 25 лютого 2022 року.
Упродовж двох місяців Олександр з дружиною та волонтерами випікали хліб для військових та малозабезпечених, передавали його у звільнені від окупантів міста.
Зараз у крафтовій пекарні “Витач”, що розташувалася на дніпрових кручах, щодня випікають близько 300 буханців, за якими приїжджають навіть з Києва, – йдеться у повідомленні.
- Захисники Бахмута скуштували страв у культовій пекарні на Обухівщині
- У найвідомішій пекарні Обухівщини готуватиме культовий пекар сучасності
- “Річниця вторгнення”: пекарня на Обухівщині випустила “символічний хліб”
- У пекарні на Обухівщині варитимуть вареники і розповідатимуть про обряди
- Найвідоміша крафтова пекарня Обухівщини розповіла про вакансії
Джерело: https://obukhiv.info/news/kraftova-pekarnya-na-obukhivshchini-vipikae-300-bukhanok-na-den/