Кухонна сіль має знезаражувальні властивості, але навіщо вона часнику

Кухонна сіль має знезаражувальні властивості, але навіщо вона часнику

Про це повідомляють “Хроніки Обухова” з посиланням на Ukr.Media.

Фахівці говорять, що сіль – це гарний фунгіцид, який не потребує великих витрат. Тим паче засіб перевірено роками.

Для обробки часнику перед посівом готуємо сольовий розчин: 1 ст.л. солі на 1 л теплої води. Після повного розчинення солі, поділяємо головку на зубці і замочуємо їх в сольовому розчині на 15-20 хвилин, – розповіли експерти.

Після цього часник потрібно вийняти з розчину та висушити повністю. Тоді вже можна буде почати посадку рослини і не переживати за врожай.

Джерело: https://obukhiv.info/news/kukhonna-sil-mae-znezarazhuvalni-vlastivosti-ale-navishcho-vona-chasniku/