Підприємство Обухівщини постачатиме курятину для ресторанів McDonald’s
Мережа ресторанів McDonaldʼs розпочала партнерство з МХП і з квітня 2024 року поступово переходить на курячі котлети, вироблені компанією.
Про це повідомила в інтервʼю Forbes Ukraine гендиректорка McDonaldʼs на ринках України, Чехії та Словаччини Юлія Бадрітдінова.
Деталі:
- Бадрітдінова зазначила, що частка споживання курятини в українському McDonald’s нижча, ніж в інших європейських країнах, тому що у компанії не було можливості її завозити з-за кордону в потрібному обсязі. «У нас в Україні безліч ветеринарних обмежень з різними країнами, тож багато звідки ми не можемо везти м’ясо», – пояснила вона.
- Нещодавно компанія розпочала партнерство з МХП. Із 2021 року компанія постачає для McDonaldʼs стріпси, а цьогоріч разом із МХП мережа ресторанів змогла повторити стандартну курячу котлету, яка входить у МакЧікен.
- Бадрітдінова додала, що це був довгий процес, який розпочався ще до повномасштабної війни.
- Потім була перерва, і вже з квітня починаємо поступовий перехід на курячі котлети для МакЧікен, вироблені МХП. Спочатку тестово в кількох ресторанах, а згодом – в усій Україні.
- За словами гендиректорки, загалом понад 60% постачальників McDonaldʼs в Україні є локальними.