В найвідомішій пекарні Обухівщини розповіли про рецепт чудо-канапки

В найвідомішій пекарні Обухівщини розповіли про рецепт чудо-канапки

Джерело: Витач

Про один з них розповіли у пекарні в селі Витачів Обухівського району.

  • Беремо свіжий хлібчик, «щодень». Він на 1/4 частину з жита, тому особливо смачний.
  • Далі кладемо листочок свіжого салату з ферми наших друзів (вони тут поруч його вирощують, на органіці).
  • Потім домашні помідори від сусідів чи свого городу.
  • Зверху ароматна мішанка з запеченого в печі на дровах баклажану, часничку і оливкової олії (немає локальної, але ми над цим працюємо)).
  • А поверх всього цього – неймовірна, свіжесенька, ніжнесенька страчателла від корівок, що живуть навпроти нас, через Дніпро.

Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

Джерело: https://obukhiv.info/news/v-naividomishii-pekarni-obukhivshchini-rozpovili-pro-chudo-kanapku/