Обухівське пиво і витачевські “ніштяки”: нова крафтова кухня Краю

Обухівське пиво і витачевські "ніштяки": нова крафтова кухня Краю

Джерело: Витач

В ніч з пʼятниці на суботу ми готуємо бріскет. В кращих традиціях Low&Slow. 13-15 годин в смокері.

Кількість обмежена. До бріскету є крафтовий, особливий свіже спечений хліб нашої пекарні і фантастичний крафтовий локальний ель з бельгійським серцем від наших друзів з броварні Малле.

Це все, що хотіли сказати на ніч,- розповіли у пекарні.

Основні факти про бріскет:

  • Походження: Бріскет — це відрізок м’яса, який розташований на передній частині корови, ближче до грудей.
  • Приготування: Через свою текстуру бріскет найкраще підходить для повільного приготування на низьких температурах, що дозволяє розм’якшити жорстку тканину. Його часто використовують для копчення, тушкування або приготування на грилі.
  • Популярність: Бріскет є популярним у кухнях різних країн. Він займає центральне місце в традиціях барбекю в США (особливо в Техасі) і використовується для приготування єврейських страв, таких як варена або тушкована грудинка.
  • Смак: Після тривалого приготування бріскет стає неймовірно м’яким і соковитим, з багатим смаком завдяки жировим прошаркам.

Бріскет є популярним вибором для різноманітних страв, які вимагають повільного приготування, і вважається делікатесом у багатьох регіонах.

Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

Джерело: https://obukhiv.info/news/obukhivske-pivo-i-vitachevski-nishtyaki-nova-kraftova-kukhnya-kraiu/