Обухівське пиво і витачевські “ніштяки”: нова крафтова кухня Краю
Джерело: Витач
В ніч з пʼятниці на суботу ми готуємо бріскет. В кращих традиціях Low&Slow. 13-15 годин в смокері.
Кількість обмежена. До бріскету є крафтовий, особливий свіже спечений хліб нашої пекарні і фантастичний крафтовий локальний ель з бельгійським серцем від наших друзів з броварні Малле.
Це все, що хотіли сказати на ніч,- розповіли у пекарні.
Основні факти про бріскет:
- Походження: Бріскет — це відрізок м’яса, який розташований на передній частині корови, ближче до грудей.
- Приготування: Через свою текстуру бріскет найкраще підходить для повільного приготування на низьких температурах, що дозволяє розм’якшити жорстку тканину. Його часто використовують для копчення, тушкування або приготування на грилі.
- Популярність: Бріскет є популярним у кухнях різних країн. Він займає центральне місце в традиціях барбекю в США (особливо в Техасі) і використовується для приготування єврейських страв, таких як варена або тушкована грудинка.
- Смак: Після тривалого приготування бріскет стає неймовірно м’яким і соковитим, з багатим смаком завдяки жировим прошаркам.
Бріскет є популярним вибором для різноманітних страв, які вимагають повільного приготування, і вважається делікатесом у багатьох регіонах.
Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3
- Як живі – обухівська лялькарка виготовляє неймовірні портретні ляльки
- В музеї на Обухівщині експонується незвична лялька з сумною історією
- На карті українських виноробень з’явилися обухівські винокурні
- В найвідомішій пекарні Обухівщини розповіли про рецепт чудо-канапки
- На ранчо біля Ржищева народилося лоша вимираючої породи коней
Джерело: https://obukhiv.info/news/obukhivske-pivo-i-vitachevski-nishtyaki-nova-kraftova-kukhnya-kraiu/