Гастро-ентузіасти розповіли про унікальну еко-ферму в Обухівському районі (відео)
Гастро-ентузіасти з проекту “Лавка традицій” відзняли репортаж в селі Вільховець Богуславської громади Обухівського району з єдиної в Україні ферми, де кози живуть повністю на вільному випасі.
Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на сторінку Лавки.
Дивіться новий випуск «Шляхами Крафтярів» та слухайте про альпійський стиль виробництва козиного сиру та молочних продуктів від нашого виробника Олександра прямісінько з його ферми Лукачівка Еко / Virtuoso by Lukachivka.
У кулінарній частині Yurii Kovryzhenko Chef готує з фермерських продуктів банош, долму і десерт з домашнього сиру, анонсували ентузіасти.
Довідково:
- Головна особливість ферми Лукачівка Еко полягає в тому, що кози альпійської і англо-нубійської порід знаходяться в природних умовах, та вільно пасуться на закритій території, майже цілодобово мають доступ до пасовищ.
- В зимовий же час – раціон ретельно підібраний і складається з чистих і натуральних кормів.
- Разом з козами на фермі проживаюсь олені, всі тварини почуваюсь себе комфортно.
Джерело: https://obukhiv.info/news/gastro-entuziasti-rozpovili-pro-unikalnu-fermu-v-obukhivskomu-raioni/