Підприємство з Ржищева увійшло до спілки “Дороги вина та смаку Київщини”
В кінці 2021 року «Bester», що виробляє чорну ікру і знаходиться у Ржищеві Київської області увійшло в спілку Дороги вина та смаку Київщини.
Про це йдеться на сторінці Управління туризму Київської ОДА, передають Хроніки Обухова.
В ньому нагадали, що підприємство «Bester» є гарний приклад поєднання науки, підприємництва та зеленого туризму.
Довідково:
- Аквакультурна чорна та золота ікра виробляється по класичній технології за державними стандартами.
- Вона знайшла визнання не тільки серед українців, але й серед шанувальників Європи та США.
Відвідуючи локацію підприємства «Bester», туристи спростовують міфи щодо несмачного аквакультурного продукту, дізнаються чим класична технологія виготовлення ікри відрізняється від методу овуляції чи «доїння осетра», починають довіряти українським виробникам та, звичайно, підтримуючи аквакультуру, сприяють збереженню природи та дикорослого осетра, йдеться у повідомленні.