Пахне погано, виглядає дивно, але їсти можна: що це за гриб
Джерело: Гриби
Хто підскаже що за гриби, – поцікавився Микола Павлюк.
***
Єжовік
Їжовик смачний гриб, почитайте про нього в інеті
Кажуть на них кози, як відварюєш то мені смердить керосин.
може там якесь мастило було,бо в мене запах ліщини,але коли були відібрані,і посмажені.
Збираю їх 30 років нічим не смердять ? Може не такі?
Смажу, квашу, сушу богато років. Росте групами, називаєсі їжовик лускатий, у горах його називають,, бабині вуха,,.
Їжовики,в нас , інші , коли їси пахнуть ліщиною.Мені не дуже.
Їжовик черепичастий
Гриб кози вариш смердить козою
Кози, лосі – їжовик
Бабині вуха
Гриб, як гриб… А шо..?
У нас кажуть семиріг.
Ежовик черепитчатый, взрослые грибы могут горчить, – пишуть у коментарях.
Довідково:
Їжовик строкатий
(Їжовик черепичастий, Їжовик лускатий)
- М’якоть щільна, з віком тверда, брудно-біла, сірувата, жовтувата, з гіркуватим, терпкуватим смаком, та з приємним пряним запахом.
- Їстівний гриб 4 категорії, в молодому віці. Використовується після 25-ти хвилинного відварювання, вареним, смаженим, маринованим, а також соленим та сушеним.
- На свята в Україні знайшли новий вид гриба: є у кожній хаті
- Перед самим Новим роком в київському парку “розквітли” гриби
- Завдяки погоді ростуть гриби і розпускається верба: де саме
Джерело: https://obukhiv.info/news/pakhne-pogano-viglyadae-divno-ale-isti-mozhna-shcho-tce-za-grib/