Пиріжки з ікрою карася у Клопотенка як майже обухівське питання

Пиріжки з ікрою карася у Клопотенка як майже обухівське питання

Банальний контент-аналіз дозволяє виділити в ньому 2 моменти, котрі так чи інакше зачепили громадян:

1. ПИТАННЯ “ТРАПЕЗНОЇ”. Обоже, він посмів осквернити її приготуванням їжі. Здається, це чергове підтвердження того, що деякі віруючі не до кінця розуміють що ж таке віра, зокрема, і християнство, загалом. Втім, мене це питання не обходить.

2. Я належу до другої частини, котру зацікавили “ПИРІЖКИ З ІКРОЮ КАРАСЯ”. Власне, раніше я кілька разів пробував проаналізувати “рибне меню” жителів Обухова, котрий, з одного боку виник на Стугні, а з іншого не міг витворити власну “рибну культуру” на обмеженій аквакультурі обухівських ставків.

Єдине, що +- вдалося вичленити це:

1. “Тюлька” з дрібної риби, котру перетирали з сіллю в середині минулого століття на Кобрині.
2. Їстівний характер “беззубок” – цих мідій Дніпра в прибережних селах приблизно в той же час.

Що я думаю відносно пиріжків з ікрою карася?
1. В Обухові це малоймовірно з тієї ж причини – відсутність великої води змоделювала обмежений характер споживання водних продуктів. Відтак, шукати автентичні рецепти на основі риби (молюсків, раків, нутрій, дичини) в Місті-на-ставках годі.

2. Натомість Українка, Трипілля, Халеп’я, Витачів і Стайки, ці Села-на-Дніпрі цілком могли мати у своєму асортименті якщо не повноцінний кулінарний корпус, то, принаймні, цікаві рецепти.

Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3

Джерело: https://obukhiv.info/news/pirizhki-z-ikroiu-karasya-u-klopotenka-yak-maizhe-obukhivske-pitannya/