Топ-5 варіантів заміни цукру у каві, які зроблять смак напою насиченішим
“Хроніки Обухова” зібрали п’ять найпоширеніших способів зробити каву солодше та смачніше, не додаючи цукор.
Мед
Найкорисніший та натуральний підсолоджувач, який у поєднані з кавовими властивостями, подарує великий заряд енергії.
Тростинний цукор
Він відрізняється від звичайного та має відмінні смакові властивості. Крім цього тростинний цукор набагато корисніше за білий.
Стевія
Цю рослину називають ідеальним цукро замінником. Однак з нею треба бути обережними, бо пропри низьку калорійність, стевія набагато солодше звичного цукру. Тому деякі виробники додають різні речовини аби знизити солодкість та зменшити ціну на продукт, що вказує на необхідність звертати увагу на склад продукту.
Спеції
Прянощі важко назвати повноцінним підслоджувачем, але вони додають каві насиченості та аромату. Найчастіше до кави додають корицю або мускатних горіх. Крім цього кориця має корисні властивості, які нормалізують рівень цукру в крові та підтримують імунітет.
Екстракт ванілі також додають до кавових напоїв. Він не має шкоди та додає каві цікавого смаку.
Натуральний кленовий сироп
Не просто так у кав’ярнях пропонують додати до напою різноманітні сиропи – вони здатні підсолодити напій. Однак найкориснішим варіантом стане натуральний кленовий сироп. До того ж сироп надасть напоєві цікавого смаку.
- В міністерстві розповіли, як отримати інформацію про людину у полоні
- Собаку якої породи можна заводити літнім людям
- На Київщині прогнозують заморозки та небезпечні погодні умови
- Коли переводити годинник на зимовий час та як пристосуватися до нового графіку
- На що звертати увагу при виборі психолога
Джерело: https://obukhiv.info/news/top-5-variantiv-chim-zaminiti-tcukor-u-kavi/