У Ходосівці відбувся майстер-клас з випікання стародавнього хліба
Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на Київський обласний центр народної творчості.
Наталія та Арам, справжні спеціалісти своєї справи. Цікавою стала екскурсія до музею, де господарі, розповіли про прадавню історію, цінність і важливість злакових культур.
Саме в центрі йде популяризація, розкриття і вивчення ще більших можливостей багатовікової позитивної енергетики цілозернових злакових культур, їх споживання та виготовлення з них різних корисних для здорового харчування страв.
Дуже потрібним було навчитися приготувати квас та киселі вівса, випікання козацьких хлібців.
Небайдужим залишив смак гірчичної олії та конопляної солі.
Всю яскравість і корисність нашої зустрічі підкреслило смакування конопляної кави під виконання Арама на дудці української пісні «Рідна мати».
«ЕкоГастроТУР» дуже сподобався, – розповіли у Центрі.
Наталя та Арам чекають охочий до себе на гостину. Попередньо потрібно зарезервувати дату та час.(+38 067 472 19 10- Наталя, +38 050 3535441- Арам)
- У Ходосівці висадили дерева з жолудів легендарного 450-річного Ходосівського дуба
- Під час ДТП в Обухівському районі постраждали 4 дітей: їх госпіталізували (фото)
- В садовому товаристві у Феодосіївській тергромаді загорівся триповерховий приватний будинок
- Ходосівські волонтери запрошують до плетіння сіток для фронту
- Юна художниця з Феодосіївської громади посіла перше місце в Міжнародному конкурсі
Джерело: https://obukhiv.info/news/u-khodosivtci-vidbuvsya-maister-klas-z-vipikannya-starodavnogo-khliba/