У Ходосівці відбувся майстер-клас з випікання стародавнього хліба

У Ходосівці відбувся майстер-клас з випікання стародавнього хліба

Про це повідомляють Хроніки Обухова з посиланням на Київський обласний центр народної творчості.

Наталія та Арам, справжні спеціалісти своєї справи. Цікавою стала екскурсія до музею, де господарі, розповіли про прадавню історію, цінність і важливість злакових культур.

Саме в центрі йде популяризація, розкриття і вивчення ще більших можливостей багатовікової позитивної енергетики цілозернових злакових культур, їх споживання та виготовлення з них різних корисних для здорового харчування страв.

Дуже потрібним було навчитися приготувати квас та киселі вівса, випікання козацьких хлібців.

Небайдужим залишив смак гірчичної олії та конопляної солі.

Всю яскравість і корисність нашої зустрічі підкреслило смакування конопляної кави під виконання Арама на дудці української пісні «Рідна мати».

«ЕкоГастроТУР» дуже сподобався, – розповіли у Центрі.

Наталя та Арам чекають охочий до себе на гостину. Попередньо потрібно зарезервувати дату та час.(+38 067 472 19 10- Наталя, +38 050 3535441- Арам)

Джерело: https://obukhiv.info/news/u-khodosivtci-vidbuvsya-maister-klas-z-vipikannya-starodavnogo-khliba/