В найвідомішій пекарні Обухівщини розповіли про рецепт чудо-канапки
Джерело: Витач
Про один з них розповіли у пекарні в селі Витачів Обухівського району.
- Беремо свіжий хлібчик, «щодень». Він на 1/4 частину з жита, тому особливо смачний.
- Далі кладемо листочок свіжого салату з ферми наших друзів (вони тут поруч його вирощують, на органіці).
- Потім домашні помідори від сусідів чи свого городу.
- Зверху ароматна мішанка з запеченого в печі на дровах баклажану, часничку і оливкової олії (немає локальної, але ми над цим працюємо)).
- А поверх всього цього – неймовірна, свіжесенька, ніжнесенька страчателла від корівок, що живуть навпроти нас, через Дніпро.
Notice: Undefined variable: readAlsoLabel in /home/socport/obukhiv.info/www/site/templates/blocks/BlockTypeRelated/rss.php on line 3
- “Річкові мідії”: середньодніпровська кухня Обухівщини (від неоліту до сьогодні)
- Регіональна середньодніпровська кухня: від історичної реконструкції до експериментального конструювання
- Просто і смачно: зірка “Спіймати Кайдаша” з Обухівщини поділилась рецептом улюблених сніданків
- Хліб за 200-річним рецептом відтворили в пекарні на Обухівщині
- Травень, час варити суп із хрущів: комашиний делікатес з минулого (рецепт)
Джерело: https://obukhiv.info/news/v-naividomishii-pekarni-obukhivshchini-rozpovili-pro-chudo-kanapku/